keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Fit Mom-viikko 5/15

 
TADAA ! 1/3 treenijaksoa vedetty jo, fiilis mitä mahtavin. Tähän jää koukkuun !
 
 
VIIKKO #5 TOTAL
 
Painonmuutos lähtöön: -3,8kg
Painonmuutos tällä viikolla: -500g
Salitreenit: 4/4
Lenkkipäivät: 3
Ruokavalio: Puhtain paperein mennään, ei olla lipsuttu !


 
 
Viime viikolla tippuikin sitten taas hieman maltillisemmin painoa, vaikka eilen puntari näyttikin jo -1kg niin tänään se oli taas ottanut takapakkia. Täysin normaaliahan se on vielä että se paino saattaa heitellä päivässäkin sen kilonkin verran. Salitreenit rupeaa muodostumaan jo rutiininomaisiksi, viikonpäivän perusteella jo muistaa mikä treeni on tänään vuorossa. Lenkkeily sen sijaan jäi vähäiseksi viime viikolla, muutenkin tuntui viikko paljon lyhyemmältä kun Niko oli reissussa. Mutta tällä viikolla pystytään parempaan, se on varma. Ruokailut sujuu todella hyvin, makeaa tai herkkuja ei tee edes mieli, ja jos tekee niin sitä varten jääkaapissa on hätävarana Coca Cola Zeroa.




Esimerkki lounas, kanaa, salaattia ja vihanneksia. Vaihtelua saa vaihtamalla kanan tilalle vähärasvaista lihaa tai purkillisen tonnikalaa vedessä.

Esimerkki päivällinen, täysjyväpastaa, kanaa ja makua antamaan joku vähärasvainen valmiskastike esim. Uncle Ben´s sweet & sour on todella hyvä, lisäksi salaattia ja vihanneksia. Kanan voi vaihtaa taas lihaan tai loheen mielen mukaan. Jälkkäriksi saan vetästä vielä päärynän.

Joka aterialla juon myös runsaasti vettä.


 
 
Tässä väistämättä herää kysymys että miten on voinutkaan antaa itsensä mennä niin rapakuntoon ja ylimääräisten kilojen kertyä kroppaan ? Toki osa syy huonoon kuntoon on tuo raskaus, mutta jo sitä ennen oltiin liian huonossa fyysisessä kunnossa. Käsittämätöntä. Miten mahtava ja energinen olo nykään on verrattuna entiseen, päivittäin on päästävä liikkumaan, muuten tulee löysä ja laiska olo. Muutenkin saa aikaiseksi paljon enemmän asioita kun ei möllötä vain sohvan nurkassa vauva kainalossa, vaikka edelleenkin kyllä nautitaan päivittäin myös siitä Milan kanssa.

Juuri äsken puhuttiin Nikon kanssa, kuinka mukaavaa kun tästä treenauksesta ja terveellisestä ruokavaliosta on tullut meille vähän niin kuin yhteinen harrastus. Ihan huippu juttu kun kotoa löytyy täysi tuki ja apu tähän projektiin. Kaikki on kohdallaan tämän jutun onnistumiseen, loppu on vaan musta itestäni kiinni !

Mites muilla sujuu ?


 
 
 
 
 
 
 

17 kommenttia:

  1. Täällä on nyt menossa kolmas dietti viikko, todella hyvin on sujunu, lähteny jo 3.9 kilo painoa! :D Myös poikaystävä on tiukkalla diettillä :)

    VastaaPoista
  2. Kiva lukea sun treenailuista, jess! :) Itseki just alottamassa treenailut synnytyksen jälkeen, ja näin aloituksen kynnyksellä blogi heräilee horroksestaan.Voit käydä kurkkaamassa mun ajatuksia treenailujen aloittamisesta http://stormbringerdance.blogspot.fi/ .Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät ! Pitää kurkkia siis sunkin fiiliksiä nyt useammin ;) Tsemppiä alkuun !!

      Poista
  3. Mulla on lähtenyt samassa ajassa, ku sun projektissa, 10cm rinnanympäryksestä, 4 cm lantion ympäryksestä ja 3cm vyötäröstä, ja 1cm reidestä. :) Että hyvin sujuu täälläkin. Painoa ei oo pudonnu ihan samaa tahtia kuin sulla, mutta ei se oo tavoitteenakaan. :) Salillaki saanu käytyä viikossa 4-5 krt, ja päälle jumpat!

    Oot oikeessa, että liikkuminen vaan piristää! Se on jännä, että vaikka vetää itsensä ihan loppuun niin silti sitä jaksaa urheilun jälkeen paljon paremmin! :)

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa työtä nainen ! Munkin pitäs alkaa mittailemaan, noi sentit kuitenkin kertoo ehkä enemmän kun painonmuutos siitä kehityksestä :) huhhuh sulla on kyllä kova urheilutahti ! Mulla tuon salitreenauksen määrittää tuo ohjelma, ja 4krt viikossa onkin just sopiva määrä mulle, ainakin sellanen on fiilis !

      Kiitos ja samoin sinne ! :)

      Poista
  4. Tuo sun itsekuri on kyllä ihailtavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mutta osasiitä on myös ulkoistettu miehelle ;) ihan itekseen se ei ois näin vahva !

      Poista
  5. Mä käyn lähinnä lenkillä, koska sain voimatreenistä enemmän ku tarpeekseni urheiluaikoina. Nyt siis vaan nautin, että saan juosta eli tehdä sitä parasta liikuntamuotoa. Tietty teen lihaskuntoa ja -huoltoa viikottain, mut en siis punttia enää. Ja nyt täytyy kyllä myöntää, että toi sää saa mut jäämään kotiin ja jättämän lenkin tekemättä. Täällä ainakin sataa jo ties kuinka monennetta päivää. Hirveästi ei houkuttele lähtee tonne juoksemaan, kun on sekä kylmä että märkää ja jalat kastuu ekan kilsan aikana jääkylmästä vedestä. :S Hirvee valitus :D

    Onneksi ei ole painon/kropan puolesta hirveetä painetta tohon treenaamiseen, mutta olisihan se enemmän kuin kivaa, että pääsis tekemään lenkkejä säännöllisesti, kun siitä tulee tosiaan se törkeän hyvä olo.

    http://dendendownunder.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo keli on kyllä ollut ihan mälsä viime aikoina, tänään oli ihana vaunutella tuoreessa lumessa <3 Voi kun itsekkin joskus pystyisi löytämään tuon juoksun ilon ! T. Penikkatautinen käpyttelijä

      Poista
  6. Mä haen täältä sun blogista aina motivaatiota :D multa on tän fitmomin aikana lähteny n. 3kg. Hyvin me vedetään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan huippua jos täältä sellaista irtoaa ! Hyvässä tahdissa siis sielläkin mennään :) Jee, niin vedetään ! maltan tuskin odottaa mihin tuloksiin tässä 15vkon aikana päästään !

      Poista
  7. Kuinka paljon suunnilleen saat päivittäin kaloreita? Minäkin oon alottanu laihdutuskuurin lokakuun puolivälissä ja nyt on lähteny -5kg reilun kuukauden aikana. Oon kyllä tosi tyytyväinen! :) Jouluun mennessä jos sais yhteensä -8kg niin sit ois enää -5kg. Eli yhteensä 13kg pitäis pudottaa.. Mut tästä on hyvä jatkaa! Tsemppiä sullekin hullusti! Hyvin on lähteny sulla käyntiin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. syön sellaset vajaa 2000 kaloria päivässä :) Huippu hienosti on siellä edetty ! Vau ! Itellä tavoite olis saada jouluun -7kg ja sinne on tänään matkaa vielä 2,5kg ! Uskon kyllä että onnistun :) Tsempeistä kiitos ja sitä samaa myös sinne !

      Poista
  8. Jeij kiva löytää blogi jossa on vauva+treeni juttuja :). Itellä synty poika pari kuukautta sit. Reenailin läpi raskauden ja ekan kerran salilla olin 2 viikkoo synnytyksestä. Ootko harrastanu kuntosalia aikaisemmin, vai onko nyt fitmamin aikaan vasta startannu se :)?
    miun reenii ja vauvaa :http://fitfatmamatiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kun löysit tänne ja pitääpä munkin tulla sun blogia kurkkimaan ehdottomasti :) Noo harrastanut ja harrastanut, ehkä enemmänkin aiemmin se on ollut yrittämistä, ennen raskautta urheilu oli ollut jäissä jo jonkin aikaa ja raskaana se vähäkin jäi kun olin niin pahoinvoiva ja aikaisin alkoi myös harkkasupistelut ja liitoskivut.. joten nyt on ihan eri ääni kellossa ja tuo saliharrastus on nyt aloitettu pysyvästi HOPE SO ! niin paljon helpompaa kun ensimmäistää kertaa on selkeät ohjeet ja myös tuo oma personal traineri pitää huolen että teen liikkeet kunnolla ja täysiä !

      Poista
    2. Sali on myös siitä hyvä että sinne voi mennä lähes mihin aikaan vaan, jumpat ja sen sellaset on monesti aina tiettyyn aikaan :). Miulla kävi hyvä säkä kun harkkareita rupes kunnolla tulee vasta viikkoo ennen synnytystä ja muiltaki vaivoilta vältyin aika hyvin :). Selkee treeniohjelma tuo kyl iha erilailla motivaatioo oon itekki huomannu :).

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3